Våra VVS- installationer

VVS-installering av högsta kvalitet av material och utförande. Vi använder endast material som är godkända enligt svensk standard. Våra VVS-installationer uppfyller de krav som krävs och i samarbete med vad våra kunder vill uppnå. Kundens behov är viktigt för oss och vi lägger därefter stort engagemang i att komma överens om en passande installation där kraven för VVS är godkända och kunden blir nöjd.

Ring om du behöver hjälp

Installering av värmepannor och varmvattenberedare. Installering av nya element eller byta ut äldre modeller till effektivare sådana samt termostater. Golvvärmeinstallation och reparation. Vi utför alla VVS-jobb inom badrum och kök, bygga nytt, reparering eller byta ut och uppgradera. Allmänna servicejobb men även nödsamtal (jour under vissa perioder). Vi arbetar i nära samarbete med snickare, plattläggare, golvläggare och elektriker för att kunna leverera våra tjänster på smidigaste och bästa sätt.

Smart Installation

Dagens teknologi innebär att det finns ännu fler fördelar med att investera i smart teknologi. Investering av ”smarta” termostater kan kontrolleras från era mobiltelefoner och därmed ge en bättre och bekvämare översikt hur värmen regleras i hemmet, vilket ger mer trygghet och effektivitet såsom besparingar. Läckagedetektion är också något som kan spara mycket pengar när det gäller vattenskador. Våra mål är att ge information och förståelse av tekniken till våra kunder och ge expertis och guidning där det behövs.

BEHÖVER DU HJÄLP

Kontakta oss nu!

KONTAKT

Kommentarer inaktiverade.